rauli-a-icon

TAILOR-MADE

Vi utformar och tillverkar våra produkter själva. Kanske håller du på att planera något unikt, men kan inte hitta någon lämplig lösning på marknaden?

Då är vårt Tailor Made-system perfekt för dig.
Design. Tillverkning. Testning. RAULI Tailor Made.

Bakom produkterna från RAULI finns imponerande kompetens inom såväl solpanelsinstallation som tillverkning av strukturfasta system. Våra produkter tillverkas på Vesivek-fabriken i Orimattila, där vi även har tillgång till vårt eget testlabb.

Det är inte alla kunder som vill byta ut precis allt. Vårt RAULI Nordic Pro-takfäste är utformat för att vara kompatibelt med kundens tidigare fästsystem. Alla takfästen håller samma garanterade RAULI-kvalitet och skenorna och fästtillbehören är samma som de gamla välbekanta.

Det finns många olika typer av byggnader. Vi fick äran att delta i installationen av ett solenergisystem på en byggnad uppförd år 1853. Inga befintliga takfästen lämpade sig för byggnadens manuellt smidda tak, så vi tillverkade helt enkelt unika takfästen åt vår kund. En liknande lösning implementerade vi på en gammal gård där ägaren önskade få solpanelerna installerade på ett nästan hundra år gammalt tegeltak.

Våra RAULI-produkter genomgår omfattande stresstester för att säkerställa att systemet tål de europeiska väderförhållandena. Tack vare den starka konstruktionen är systemet säkert oavsett vind- och snöbelastning.

Våra produkter är tillverkade av höghållfast stål från SSAB. Produkterna har 30 års garanti.

Rauli-brackets-10NordicproallinoneRauli-brackets-6Rauli tailormade bracketrauli-brackets-12

RAULI
TAILOR-MADE

LOREM IPSUM DOLOR SIT.