rauli-a-icon

Effektivitet på en helt ny nivå. RAULI APP är redo att hjälpa dig i alla dina projekt.

RAULI APP är en ny typ av kalkylator för yrkesverksamma i solpanelsbranschen. Snabbhet och en utmärkt kundupplevelse har varit vår utgångspunkt i utvecklingen av vår RAULI APP.

RAULI-produkterna har genomgått omfattande stresstester för att säkerställa att systemet tål de europeiska väderförhållandena. Tack vare den starka konstruktionen är systemet säkert oavsett vind- och snöbelastning. Vid uträkningen av komponenter tar vår RAULI APP hänsyn till lokala krav och koordinatbaserad information om vind- och snöbelastning. Den informationen används sedan för att komma fram till en säker och stark lösning för solpanelsfästen.

RAULI APP är ett utmärkt verktyg för återförsäljare. Du kan använda appen för att snabbt kontrollera ytans yttermått och säkerställa problemfri installation. Skriv ut överskådliga rapporter åt dina kunder med information om antal komponenter och vilka krav som använts för beräkning av vind- och snöbelastning.

Om du vill kan du planera ditt system för högre belastning än den lokala snöbelastningen i syfte att minska belastningen på takstrukturen eller takpannorna.

app.raulibrackets.fi ->

Rauliapp-webapp-image06Rauliapp-webapp-image04Rauliapp-webapp-image05Rauliapp-webapp-image02Rauliapp-webapp-image06Rauliapp-webapp-image03