rauli-a-icon
rauli-logo-red
rauli-logo-red

Moderna och innovativa produkter.

#RAULIBRACKETS

RAULI FÄSTELEMENT

Ett modernt tänk för elegant och högkvalitativ installation av solpaneler.

Våra produkter har utformats av solpanelsinstallatörer och taksäkerhetsspecialister. All produktion och utveckling sker i Skandinavien. Materialet vi använder är höghållfast stål från SSAB. Vi erbjuder en mycket pålitlig leveranskedja och 30 års garanti.

VÅR HISTORIA

Historien bakom RAULI fästelement tar sin början på taket till ett finskt litet hem, i en stund av ren frustration hos en solpanelsinstallatör. Frustration i en tid då det inte fanns några bra produkter på marknaden för effektiv installation av solpaneler. Detta blev början på flera års utvecklingsarbete med den primära avsikten att tillverka funktionella produkter för solpanelsinstallatörer. Utöver hållbarhet och användbarhet var målet att göra produkterna snygga – solenergisystem är ju trots allt en estetisk enhet som påverkar en byggnads utseende.

Bakom utvecklingen hittar vi två pionjärer inom branschen. Suomen Aurinkotekniikka Oy är en erfaren aktör inom solpanelsbranschen som årligen installerar tusentals solenergisystem för mindre bostadshus. Vesivek Oy är med sina 40 års erfarenhet ledande på den nordiska marknaden när det gäller takrenoveringar och tillverkning av taksäkerhetsprodukter. RAULI-produkterna tillverkas på Vesiviks fabrik i Orimattila och testas i ett internt produktutvecklingslabb. Vi använder höghållfast stål från SSAB. Våra produkter har 30 års garanti.

De innovativa RAULI-produkterna väckte snabbt stort intresse och installationssystemet, som utformats av solpanelsinstallatörer, välkomnades ivrigt vid alla branschevenemang. I dag har RAULI-produkterna en nöjd kundbas som sträcker sig över hela Europa. Tack vare den förkortade installationstiden är RAULI enormt populärt bland installatörer, och de helt svarta fästsystemen uppskattas högt av våra nöjda slutkunder. RAULI har belönats med ett europeiskt produktcertifikat (EMI, Ungern) och de innovativa funktionerna skyddas av flera patent.

Under 2023 lanserade vi vår RAULI APP som underlättar planeringen av ett solpanelssystems utformning och komponenter. Utifrån installationsplatsens koordinater tar vi reda på vind- och snöbelastning och med den informationen som utgångspunkt kan vi sedan planera en robust installationsmetod som uppfyller lokala krav.

Vår produktutveckling sker löpande och vi utökar ständigt vårt produktutbud för att täcka alla behov och alternativ vid installationen av solpaneler.

rauli-distributors-map

CZECH-REPUBLIC

Profi Tetõ Kft.
Éva Király
+36 70 654 33 25
kiraly.eva@profigreentech.hu
www.rauli.hu

DENMARK

RAULI WALL
Solar A/S
Veronica Jensen
+47 63946620
veronica.jensen@solarnorge.no
www.solarnorge.no

ESTONIA

RAULI WALL
AS Onninen
www.onninen.ee

FINLAND

GreenEnergy Finland Oy
Miia Lehtinen
+358 10 325 9000
info@gef.fi
www.gef.fi

FINLAND

RAULI WALL
Onninen Oy
www.onninen.fi

LATVIA

RAULI WALL
SIA Onninen
www.onninen.lv

LITHUANIA

RAULI WALL
Onninen
www.onninen.lt

NETHERLANDS

RAULI WALL
Solar A/S
Veronica Jensen
+47 63946620
veronica.jensen@solarnorge.no
www.solarnorge.no

NORWAY

RAULI BLACK
RAULI WALL
Suncel AS
Knut-Erlend Rosvold
+47 958 16 591
knut.erlend@suncel.no
www.suncel.no

NORWAY

RAULI WALL
Onninen A/S
www.onninen.no

POLAND

RAULI WALL
Onninen Sp. z o. o.
www.onninen.pl

SWEDEN

The Solar PV Shop
Tobias Jung
+46 76-318 87 23
info@thesolarpvshop.com
www.thesolarpvshop.com

SWEDEN

RAULI WALL
Onninen AB
www.onninen.se

KONTAKTA OSS.

*required
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.