rauli-a-icon

TehokKuuden uusi ulottuvuus on täällä. RAULI APP on apunasi jokaisessa projektissasi.

RAULI APP on uudenlainen laskuri aurinkopaneelialan ammattilaisille. Nopeus ja erinomainen käyttäjäkokemus ovat olleet lähtökohtanamme myös RAULI APP suunniteltaessa.

RAULI tuotteille on tehty kattavat rasitustestit, joilla varmistamme järjestelmän kestävän Euroopan sääolosuhteet. Vahvan rakenteen ansiosta tuuli- ja lumikuormat eivät aiheuta vaaraa. RAULI APP hyödyntää kohteen koordinaatteihin perustuvia tuuli- ja lumikuormia, joiden pohjalta laskemme paikalliset standardit täyttävän – erittäin vahvan - kiinnitysmenetelmän.

RAULI APP on erinomainen työkalu myyjille. Sovelluksen avulla tarkastat nopeasti kentän äärimitat ja varmistat asennuksen ongelmattoman sujuvuuden. Voit tulostaa laskurista kattavan raportin asiakkaallesi, josta ilmenee komponenttimäärien lisäksi standardit, joiden mukaan tuuli- ja lumikuormat on laskettu.

Halutessasi voit suunnitella järjestelmäsi alueellisia lumikuormia suuremmille kuormituksille, mikäli haluat pienentää kattorakenteiden tai kattotiilien kuormitusta. app.raulibrackets.fi ->

Rauliapp-webapp-image06Rauliapp-webapp-image04Rauliapp-webapp-image05Rauliapp-webapp-image02Rauliapp-webapp-image06Rauliapp-webapp-image03