rauli-logo-red

HARJAKATTO

rauli-a-icon

Suunnittelun lähtökohta on ammattilaisten tuotesarja, jonka asentaminen on nopeaa ja helppoa.

Pientalojen harjakatot ovat paikka, josta kaikki alkoi. RAULI BLACK -sarja on harjakatolla kuin kotonaan. BLACK kiinnikkeissä on ainutlaatuinen Easy Click -kiinnitysmenetelmä, jossa kiskon kiinnitys tapahtuu ilman työkaluja. BLACK kiskosto on teleskooppimaisesti säädettävissä ilman kiskojen jatkopaloja, jolloin paneelin yli tulevia kiskojen päätyjä ei tarvitse lyhentää. Innovaatiot nopeuttavat asennusta merkittävästi.

RAULI tuotteille on tehty kattavat rasitustestit, joilla varmistamme järjestelmän kestävän Euroopan sääolosuhteet. Vahvan rakenteen ansiosta tuuli- ja lumikuormat eivät aiheuta vaaraa. RAULI APP on apunasi joka projektissasi. Laskurimme perusta on asennuskohteen koordinaattien perusteella saatavat tuuli- ja lumikuormat, joiden perusteella laskemme riittävän määrän komponentteja paikallisten standardien täyttymiseksi.

RAULI BLACK kattokiinnike kiinnitetään kahdesta pisteestä, joka tekee asennuksesta jämäkän ja tukevan. Kiinnikkeen alle vesikattoa vasten asennetaan kumitiivisteet, jolloin erillistä tiivistysmassaa ei tarvita.

Materiaalina SSAB suurlujuusteräs. Tuotteella 30 vuoden takuu.

easyclick icon
EASY CLICK
all-black icon
ALL BLACK
made in Finland icon
MADE IN FINLAND
quick-to-install icon
QUICK INSTALL
30y warranty icon
30y WARRANTY
Rauli AllBlack strongRauli colors brackets terracottarauli-brackets-5Rauli colors brackets red panelRauli colors brackets redRauli-brackets-11Rauli Installation video imagerauli allblackallin

RAULI
MOUNTING
SYSTEM

LOREM IPSUM DOLOR SIT.