ALL BLACK

Näyttävä kokomusta kiinnitysjärjestelmä. Mustat kiinnikkeet soveltuvat hyvin tummille kattopinnoille mustien aurinkopaneeleiden kanssa.

Rauli Brackets
>

Tyylikäs kiinnikejärjestelmä on suomalaisten aurinkopaneeliasentajien ja kattoturvatuotesuunnittelijoiden yhteistyön lopputulos. Suunnittelun lähtökohtana on ollut kehittää luotettava tuotesarja, jonka asentaminen on tehty helpoksi.

All Black kiinnikkeissä on ainutlaatuinen Easyclick -kiinnitysmenetelmä, jossa kiskon kiinnitys tapahtuu ilman työkaluja. All Black kiskosto on teleskooppimaisesti säädettävissä ilman kiskon jatkopaloja. Siksi esimerkiksi paneelin yli tulevia kiskon päätyjä ei tarvitse lyhentää. Nämä innovaatiot nopeuttavat asennusta merkittävästi.

Kattokiinnike kiinnitetään kahdesta pisteestä, joka tekee asennuksesta jämäkän ja tukevan. Vahvan rakenteen ansiosta kiinnike kestää Suomen sääolosuhteet eikä tuuli- ja lumikuormista aiheudu vaaraa. Kiinnikkeen alle kattoa vasten asennetaan kumitiivisteet, joten erillistä tiivistysmassaa ei tarvita.

Materiaalina SSAB suurlujuusteräs. Tuotteella 30 vuoden takuu.

RAULI All Black All in One
RAULI All Black Strong
RAULI Testiraportti
rauli all black strongrauli all black All In OneRauli All Black Strong sideviewRauli All Black Strong single
Rauli Icon

OTA YHTEYTTÄ.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.